MARY POPPINS VISSZATÉR, FORGATÁS
Megkezdődött a Mary Poppins visszatér forgatása
Az új Mary Poppins filmet parádés szereposztással, 2018-ban láthatjuk a mozikban

Az új történet az 1964-es Disney film, a Mary Poppins folytatása, ami a Mary Poppins visszatér címet kapta. A címszerepet Emily Blunt (A lány a vonaton, Az ördög Pradát visel) játssza, aki mellett Meryl Streep (Az ördög Pradát visel, Mamma Mia!), Colin Firth (Bridget Jones filmek, Büszkeség és balítélet) és Lin-Manuel Miranda, akit talán nem túlzás polihisztornak nevezni, is megjelenik a filmben.
 
A régi filmben, ami P.L. Travels regénye alapján készült, Julie Andrews és Dick Van Dyke (aki az új filmben is kap egy kis szerepet) játszották a főszerepeket, amit gyerekek és felnőttek több generációja ismert és szeretett.


A sikereken felbuzdulva az írónő aztán még hét folytatást írt a Mary Poppins után, ezek közül azonban egyiket sem filmesítették meg… egészen mostanáig!
 
A Mary Poppins visszatér Londonban játszódik az 1930-as években, a történet pedig az időközben felnőtt Banks gyerekek, Michael és Jane életét követik nyomon. Michael három gyermekével és házvezetőnőjükkel, Ellennel (Julie Walters – Harry Potter, Mamma Mia!) él együtt, méghozzá a régi Cseresznyefa utcai házban!
 
Miután Michaelt személyes veszteség éri, Mary Poppins visszatér a Banks-család életébe. A fantasztikus képességekkel megáldott házvezetőnőhöz csatlakozik egy utcai lámpagyújtogató, Jack (Lin-Manuel Miranda) és egy különc unokatestvér, Topsy (Meryl Streep) is.


Nemrégiben az ABC News az eredeti főszereplőt, Julie Andrewst arról kérdezte, hogy milyennek találja az új Mary Poppinst megszemélyesítő Emily Bluntot a szerepre: „Úgy vélem, gyakorlatilag tökéletes lesz.”
 
Mi egyetértünk vele, és már nagyon várjuk, hogy a klasszikus mű folytatása a mozikba kerüljön, a vadiúj infók alapján ugyanis fantasztikus adaptációra van kilátásunk!

Disney könyvklub ajánló - AJÁNDÉKOKKAL

Disney könyvklub - Ajándékokkal

Hozzászólások