A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG, GASTON
Az új „Gaston” Valentin-napon rajongói kérdésekre válaszolgatott
Luke Evans a Twitteren volt elérhető február 14-én, ahol készséggel válaszolt a rajongók kérdéseire

A Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős verziójának Gastonjával, Luke Evansszel a Twitteren találkozhattak Valentin-napon a rajongók, akik különféle kérdéseket tettek fel Gaston szerepével és a filmmel kapcsolatban.
 
Az egyik rajongó arra volt kíváncsi, hogy Gaston egy nap hányszor néz a tükörbe, mire a színész humorosan így felelt: „Naponta legalább 250-szer”, arra a kérdésre pedig, hogy felnéz-e valakire, azt a választ adta, hogy „igen, a nagyon magas barátaimra.”
 
Következő válasza alapján maga a színész sincs elragadtatva Gaston karakterétől, hiszen arra kérdésre, hogy Belle-nek miért Gastont és nem a Szörnyeteget kellene választania, így felelt: „Nem, nem hiszem, hogy Gastont kellene választania. Belle okos, éles eszű és vicces, Gaston pedig egy bolond. Egyáltalán nem tiszteli a nőket úgy, ahogy tisztelnie kellene. Belle a megfelelő embert választotta, a Szörnyeteget.”
 
Az egyik Tweet a következő kérdést tartalmazta: „Azok akik imádták az eredeti filmet (ez az én kedvencem is), szerinted hogy fognak reagálni az új filmre?” Mire a válasz: „Imádni fogják!”
 
Az egyik Tweetelő arra volt kíváncsi, hogy Gaston vajon melyik Disney gonosszal alkotna egy csapatot, amire a következő, bizonytalan választ kapta: „Talán Jafarral?”
 
Arra a kérdésre, hogy Gaston-e a kedvenc Disney gonosza, Evans így felelt: „Igen, ő az egyik legjobb. És nagy élvezet volt őt játszani. Nagyon-nagyon szórakoztató volt.”
 
Amikor az egyik kérdező azt szerette volna tudni, hogy Gastonon kívül melyik másik Disney karaktert játszana el szívesen, ő Az oroszlánkirály Zordonját nevezte meg.
 
A Valentin-napi, úgymond mini interjúkból az is kiderült, hogy a színész kedvenc énekese Adele.
 


Arra a kérdésre pedig, hogy mi volt az első reakciója, amikor megtudta, hogy megkapta a szerepet, Evans a következő választ adta:

„Hány tojást kell majd megennem?”


Hozzászólások