videó, A Szépség és a Szörnyeteg
Újabb előzetes érkezett A Szépség és a Szörnyetegből
Amiben egy ismert dallam és énekszó is ismét felcsendül


Újabb rövid jeleneteket mutattak be a Golden Globe éjszakáján a márciusban érkező A Szépség és a Szörnyetegből. A készítők most ismét tettek róla, hogy egyre jobban és jobban várjuk az Emma Watson által megszemélyesített Belle nagy kalandját, olyan jellemző pillanatokat tettek ugyanis közzé a moziból, amiket nagyon jól ismerünk az 1991-es változatból.


Ahogy azt a 26 éves színésznő az Entertainment Weeklynek elmondta, gyerekként annyiszor látta a Disney-klasszikust, hogy megszámolni sem képes, a film könyvimádó hősnőjére, Belle-re pedig mindig is példaképként tekintett: „Hogy őszinte legyek, volt valami a lázadó szellemében, amit igazán szerettem. Zavarja, hogy nem igazán tud beilleszkedni, azonban az álmait és ambícióit közel tartja magához. Határozottan ő volt a példaképem.”
 
A Harry Potter Hermionéjeként megismert Watson Belle ruházatáról is beszélt: „Ő nagyon gyakorlatias, nagyon jó lovas. Mindig rajta vannak ezek a zsebek, amikben különböző eszközöket és könyveket hord. A mesében ezeket a kis balettcipőket viseli, én azonban tudtam, hogy ezeknek menniük kell, mivel, ha lovagolsz, gondozod a kerted és gépeket javítasz, akkor egy ehhez megfelelő csizmára van szükséged. Ezért Belle megkapta ezeket, és a szoknyája külső részén zsebek vannak, amik úgy működnek, mint egy szerszámos öv, a szoknyája alatt pedig egy bő, hosszú nadrágot visel, így fel és le tud szállni a lóról és tud futni is.”


Ezt a praktikusságot arra a cipőre is kiterjesztették, amit Watsonnak a báltermi jelenetben kell viselnie. „Nos, nehezebb a viselése, mint a csizmának, viszont sokkal könnyebb, mint bármilyen más magassarkúnak, amit valaha viseltem. Tudok bennük futni, különböző dolgokat csinálni. Nincs tűsarkuk, vagy bármi ehhez hasonló. Valójában ezeket egy táncos céggel készíttettük, így lehet bennük ezt-azt csinálni, mivel az utolsó jelenetben Belle ebben a cipőben szerepel, ezért szerettük volna biztosítani, hogy képes bennük a futásra.”

Végezetül itt a Golden Globe-on bemutatott legújabb előzetes a március 16-án érkező filmből:Disney könyvklub ajánló - AJÁNDÉKOKKAL

Disney könyvklub - Ajándékokkal

Hozzászólások