VIDEÓ, ARANYHAJ 2, ARANYHAJ SOROZAT
Itt az Aranyhaj 2 előzetese
Ha tetszett az eredeti film, a folytatást és a sorozatot is biztos imádni fogod!

A Disney Channelen márciusban debütáló második rész és sorozat eredetileg a Tangled: Before Ever After címet kapta, amiből kiderül, hogy a mesék végén szokásos „És boldogan éltek, míg meg nem haltak” előtti időszakot mutatja be Aranyhajéknál. 2012-ben egyébként készült egy rövidfilm a folytatásról, az Aranyhaj: Örökkön örökké (Tangled: Ever After), ami a címszereplő és szerelme, Eugene házasságkötése előtti viszontagságokat jeleníti meg.
 
Ami a legújabb rész és sorozat esetében meglepő, az az, hogy a 2010-es film végén Eugene levágta a lány hosszú szőke haját, ő mégis ezzel a tündöklő hajkoronával szerepel majd a 2017-es folytatásban. Erre azért, az előzetes alapján, valószínűleg magyarázatot fogunk kapni. :)


És egy másik dolog, ami szintén szembetűnő az első részhez képest, az a karakterek megjelenítése. Aranyhaj és társai ugyanis a jellegzetes Disney-formák helyett kissé szögletesebb megjelenítést kaptak. Ha azonban ezt elfogadjuk – és miért ne tennénk?! – akkor biztos, hogy rengeteg megható, kalandos és vicces pillanatokat fog nekünk szerezni márciustól az Aranyhaj folytatása.
 
Lássuk az előzetest:Disney könyvklub ajánló - AJÁNDÉKOKKAL

Disney könyvklub - Ajándékokkal

Hozzászólások